VSV Trailerborrel - Foto David Legrève

Vlamingen slimmer maken over verkeer en mobiliteit

In Vlaanderen sterven elk jaar nog steeds meer dan 300 mensen in het verkeer. Dat vreselijke getal naar beneden krijgen is een permanente drijfveer voor al wie bij de VSV (Vlaamse Stichting Verkeerskunde) werkt. Via een doelgroepgerichte aanpak willen we daarom alle Vlamingen, van jong tot oud, sensibiliseren en samenbrengen rond veilig verkeer en duurzame mobiliteit.

Per decreet opgericht

Dit realiseren we met een open geest, op een praktische en duurzame manier, en door met alle mogelijke partners samen te werken. De VSV werd per decreet opgericht door het Vlaams Parlement en voert projecten uit in opdracht van de Vlaams minister van Mobiliteit en Openbare Werken.

Vlaanderen moet een Europese topregio worden op vlak van veilig verkeer. – Eddy Klynen, Coördinator VSV

Finalist overheidsorganisatie van 2017

We waren één van de drie finalisten in de categorie regionale overheidsorganisaties van de verkiezing Overheidsorganisatie van het Jaar. Overheidsorganisatie van het Jaar wordt georganiseerd door EY en haar partners De Tijd/L’Echo en BNP Paribas Fortis. Deze nominatie is een heel mooie beloning voor het harde werk van onze medewerkers en vrijwilligers en voor de inzet van alle mensen en organisaties waar we al jaren mee samenwerken om van Vlaanderen een verkeersveilige regio te maken.

 

 

 

We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie