VSV-Tuimelwagen

Jouw taak

Als sensibiliserende vrijwilliger zet je sensibiliserende verkeersacties op met ervaringsgerichte tools, zoals de tuimelwagen, virtualrealitybrillen en VR-Mobiel.

Je duidt weggebruikers op het belang van preventie en vertelt welke impact hun gedrag kan hebben op dat van andere weggebruikers.

Je maakt deel uit van de projecten Safe2work (aanbod voor bedrijven), Verkeersweken (aanbod voor scholen) en bent ook actief op verkeersveiligheidsevents en andere relevante activiteiten.

Optimale ondersteuning

Een engagement als sensibiliserende vrijwilliger aangaan is erg flexibel. Je bepaalt zelf hoe je je vrijwilligersengagement invult en wanneer je hiervoor tijd vrijmaakt.

Doorheen je vrijwilligersengagement ben je verzekerd en kan je rekenen op een correcte onkostenvergoeding. Ook begeleiding, ondersteuning en vorming op maat zorgen ervoor dat je optimaal als vrijwilliger aan de slag kan.

Wil je meer weten over onze ondersteuning?

Lees meer
We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie