Dag van de Motorrijder 2019 op de Grote Markt van Sint-Niklaas

Jouw taak

  • Je zet sensibiliserende acties op met ervaringsgerichte tools, zoals de tuimelwagen, virtualrealitybrillen, VR-Mobiel en de Beloofd!-flitspaal.
  • Je informeert over belangrijke verkeersthema’s, zoals snelheid, gordeldracht, afleiding en dode hoek.
  • Je wijst deelnemers op het belang van preventie en vertelt welke impact hun gedrag kan hebben op dat van andere weggebruikers.
  • Je maakt deel uit van verschillende projecten en komt in contact met diverse doelgroepen, zoals werknemers (Safe2work), leerlingen (Verkeersweken) en bezoekers van evenementen (Mobifest).

Ik wou mijn expertise als pedagogisch begeleider verkeers- en mobiliteitseducatie niet verloren laten gaan. Zo kwam ik terecht bij deze toffe en gemotiveerde bende.

Optimale ondersteuning

Een engagement als sensibiliserende vrijwilliger aangaan is erg flexibel. Je bepaalt zelf hoe je je vrijwilligersengagement invult en wanneer je hiervoor tijd vrijmaakt.

Ik offer met plezier enkele dagen van mijn tijd op om een mensenleven te redden in het verkeer.

Doorheen je vrijwilligersengagement ben je verzekerd en kan je rekenen op een correcte onkostenvergoeding. Ook begeleiding, ondersteuning en vorming op maat zorgen ervoor dat je optimaal als vrijwilliger aan de slag kan.

Ontdek meer over hoe wij jou ondersteunen.

We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie