VSV Trailerborrel - Foto David Legrève

Jouw taak

De vrijwilligerswerking van de VSV beschikt over een zeer ruim en divers aanbod aan materialen: van stevige materialen tot technologische snufjes! Ideaal voor iemand die van nature nieuwsgierig is en graag bijleert.

Je waakt erover dat alle materialen (virtualrealitybrillen, tenten, wagens, impactweegschalen, …) altijd piekfijn in orde en gebruiksklaar zijn voor sensibiliserende acties op scholen, bedrijven en evenementen. Kortom, het magazijn in Mechelen is jouw terrein, Handige Harry is je ‘middle name’ en je deinst er niet voor terug om je handen vuil te maken.

Optimale ondersteuning

Een engagement als materiaalvrijwilliger aangaan is erg flexibel. Je bepaalt zelf hoe je je vrijwilligersengagement invult en wanneer je hiervoor tijd vrijmaakt.

Doorheen je vrijwilligersengagement ben je verzekerd en kan je rekenen op een correcte onkostenvergoeding. Ook begeleiding, ondersteuning en vorming op maat zorgen ervoor dat je optimaal als vrijwilliger aan de slag kan.

Wil je meer weten over onze ondersteuning?

Lees meer
We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie